Vacature Office Manager

Vacature ‘Office Manager’ (24-32 uur)

Ben jij een stressbestendige duizendpoot die enthousiast is, zelfstandig, nauwkeurig kan werken en affiniteit heeft met de vastgoedbranche? Dan hebben wij dé vacature voor jou!

Stichting VastgoedCert is een professionele organisatie die makelaars registreert en certificeert op basis van hun kennis en kunde. Op deze manier proberen we de kwaliteit van de makelaars te waarborgen en waar mogelijk te verbeteren.

Korte lijnen en snel schakelen, dat is het motto van VastgoedCert. We ondersteunen het bestuur, houden de database van het register op orde en hebben veel contact met betrokken (branche)organisaties. In verband met de groei van onze organisatie zijn wij op zoek naar een extra Office Manager voor circa 3 dagen per week.

Werkzaamheden

– Verantwoordelijk voor de operationele gang van zaken op het bureau;
– Telefoon- en mailverkeer;
– Beheer van registratiesysteem (opleidingen makelaars) en gerelateerde database m.b.t. (her)certificering van makelaars;
– Mede voorbereiden van agenda’s en stukken van bestuurs- en commissievergaderingen evenals de verslaglegging daarvan;

Vereiste kennis- en opleidingsniveau

– Opleiding (directie)secretaresse en/of meerdere jaren relevante werkervaring
– Goede taal- en communicatievaardigheden in woord en geschrift;
– Bekend met MS Office (Word, Excel, PowerPoint, Teams), Exact en met relatiebeheersystemen (CRM); Trainingen en ervaring op dit vlak zijn een pré;

Competenties en persoonlijke kenmerken

– Communicatief sterk en klantgericht;
– Organisatorisch vermogen;
– Accuraat;
– Weet hoe de digitale communicatiewegen lopen;
– Is handig met CRM-systemen en adressenbeheer;
– Zelfstandig;
– Pragmatisch, weet van aanpakken;
– Kan functioneren in een klein team;

Interesse?

Enthousiast geworden van bovenstaand profiel en zin om een sleutelrol te vervullen op ons bureau? Solliciteren kan via info@vastgoedcert.nl onder vermelding van vacature ‘Office Manager VastgoedCert’. Voor aanvullende informatie kan contact op worden genomen met Leendert Meijers, directeur van VastgoedCert via 06-10890131.