Uw PE en het Coronavirus

Uw PE en het Coronavirus

Het Coronavirus (COVID-19) treft alle terreinen van het leven. Ook de makelaardij heeft hier direct mee te maken. Vanuit uw branchevereniging heeft u al de nodige informatie mogen ontvangen. Ook VastgoedCert volgt de richtlijnen van het RIVM en van de overheid in het belang van de volksgezondheid van medewerkers, makelaars, opdrachtgevers en hun omgeving.

Het bestuur heeft allereerst begrip voor de lastige situatie waarin de certificaathouders terecht zijn gekomen door het COVID-19 virus. De dagelijkse werkzaamheden zijn een stuk ingewikkelder geworden en een economische crisis dreigt aan alle kanten. Om die reden wil het bestuur coulance betrachten voor de groep certificaathouders waarvan één of meerdere certificaten op 31 december 2020 aflopen en die op dit moment niet voldoende punten hebben.

De certificaathouders wiens certificaat niet afloopt op 31 december 2020 verlenen we in principe geen uitstel. Voor die groep zijn er genoeg alternatieven denkbaar, zoals de Niveaumeting Theorie 2020 afleggen bij SVMNIVO, de jaarlijkse Actualiteitentoets afleggen, een (virtuele) cursus volgen bij één van de opleiders, een pauzejaar nemen en de facultatieve punten doorschuiven naar 2021. Voor dit moment biedt dat, naar de mening van bestuur, voldoende oplossingsmogelijkheden.

Rest ons u nog veel succes te wensen bij het voldoen aan de laatste loodjes van de hercertificeringseisen. Heeft u nog vragen, kunt u ons dat altijd mailen via info@vastgoedcert.nl of anders bellen naar 010-2120780.