Waar ben je naar op zoek?

de Stichting

De Stichting VastgoedCert is een platform van makelaars in onroerende zaken die zich als vakbekwaam makelaar willen onderscheiden in hét kwaliteitsregister van VastgoedCert.

Het beroep ‘makelaar’ in onroerende zaken is geen wettelijk beschermde titel. VastgoedCert bewaakt daarom de kwaliteit en vakbekwaamheid in de markt van de inmiddels ruim 9.000 ingeschreven makelaars, verdeeld  over de Kamers Bedrijfsmatig Vastgoed, Landelijk Vastgoed en Wonen.

Wij staan voor

Kwaliteit

De opleiding tot makelaar is door het Nederlands Kwalificatieraamwerk NLQF erkend. VastgoedCert borgt deze kwaliteit en de normen die gesteld zijn aan het makelaarsvak.

Trots

Na het behalen van het makelaarsdiploma worden makelaars vol trots ingeschreven in ons register.

Vakbekwaamheid

De kennis en kunde van de makelaars wordt niet alleen vooraf, maar ook gedurende de inschrijving regelmatig getoetst om de kwaliteit te kunnen bewaken.

Integriteit

Door een gedegen opleiding fungeert de ingeschreven makelaar als specialist voor de branche. Deskundigheid, transparantie, vertrouwen en integriteit zijn enkele kernwaarden die je als opdrachtgever dan ook van de ingeschreven makelaar mag verwachten.

Wij werken samen met