Waar ben je naar op zoek?

Nieuwe voorzitter

PERSBERICHT

Bodegraven, 1 juni 2021

Per 1 juni heeft prof.dr. Dirk Brounen de functie van voorzitter van het Centraal College van Deskundigen (CCvD) van de Stichting VastgoedCert op zich genomen.

Het CCvD – samengesteld uit diverse stakeholders – houdt zich bezig met het vaststellen en formuleren van de vakbewaamheidseisen van de moderne makelaar. Het bestuur van de Stichting VastgoedCert is zeer content met Dirk als nieuwe voorzitter. Als hoogleraar Real Estate Economics aan Tilburg University heeft hij een grote expertise en kennis van de vastgoedmarkt. Mede dankzij zijn brede relatienetwerk kan hij optreden als een echte verbinder. De komst van Dirk Brounen als voorzitter van het CCvD zal helpen VastgoedCert steviger te positioneren in de vastgoedmarkt, de kwaliteit van makelaars te vergroten en de strategie naar de toekomst kracht bij te zetten.

Over VastgoedCert

VastgoedCert heeft zich de afgelopen 17 jaar een positie verworven als onafhankelijk keurmerk van vakbekwaamheid in de vastgoedbranche, en is niet meer weg te denken uit de makelaardij.

VastgoedCert telt momenteel circa 10.000 inschrijvingen van makelaars die hun vakbekwaamheid hebben bewezen door opleiding en ervaring en deze aantoonbaar bijhouden door permanente educatie. Naast de Register-Makelaars (RM) in de specialisaties: Bedrijfsmatig Vastgoed, Landelijk Vastgoed en Wonen zijn ook Kandidaat- en Assistent-Makelaars (K-RMT en A-RMT) ingeschreven bij VastgoedCert.

Stichting VastgoedCert is in 2004 ontstaan als reactie op de afschaffing van de wettelijke titelbescherming in de makelaardij. Sindsdien is VastgoedCert doorgegroeid tot hét branchebrede platform dat zorgdraagt voor de certificatie en registratie van makelaars onroerend goed op basis van vakbekwaamheid.

Nadere informatie:

VastgoedCert, Leendert Meijers (directeur), tel. 06-10890131 of via info@vastgoedcert.nl