Waar ben je naar op zoek?

Inschrijven als
Assistent-Makelaar

Wil je in ons register worden ingeschreven als Assistent-makelaar?
Inschrijven als Assistent-makelaar

Wanneer je het SVMNIVO-diploma Assistent-Makelaar hebt behaald, kom je in aanmerking voor inschrijving in het Assistent-register.  Via de hierboven genoemde link kan je een verzoek tot inschrijving indienen. Je aanvraag zal vervolgens worden beoordeeld en wanneer alles in orde is, mag je jezelf Assistent-Makelaar noemen. Uiteraard zijn er kosten verbonden aan de inschrijving.

Het diploma Assistent-Makelaar mag op het moment van de aanvraag overigens niet ouder zijn dan 3 jaar. Wanneer dit wel het geval is, zal je de Praktijktoets Assistent-Makelaar helaas opnieuw moeten afleggen.

Kosten

Entreegeld

€ 150,- (eenmalig) excl. btw

Jaarlijkse bijdrage

€ 65,- per jaar excl. btw

Entreegeld

€ 150,- (eenmalig) excl. btw

Jaarlijkse bijdrage

€ 65,- per jaar excl. btw

Aangesloten zijn bij een register

Wanneer je Assistent-Makelaar bent, kan je vol trots goede ondersteuning bieden aan de Register-Makelaar en/of Register-Taxateur. De titel A-RMT staat namelijk voor voldoende kennis bij het uitvoeren van een informatieve, begeleidende rol bij het aan- en verkopen of (ver)huren van een woning.

Vrijstelling

Wanneer je in aanmerking denkt te komen voor vrijstelling van (delen van) de opleiding tot Assistent-Makelaar kan je hiervoor bij SVMNIVO een verzoek indienen. In het Reglement Vrijstellingen is meer informatie te vinden over de vrijstellingen. Gebruik het aanvraagformulier om een vrijstellingsverzoek in te dienen.