Waar ben je naar op zoek?

Integratie A-RMT en K-RMT

PERSBERICHT

Voortaan één loket bij VastgoedCert voor de makelaar

Medio oktober heeft VastgoedCert definitief de registers van de Assistent-Makelaars (A-RMT) en Kandidaat-Makelaars (K-RMT) overgenomen van examenbureau SVMNIVO. Dit betekent dat naast de Register-Makelaars (RM) nu ook de Assistent-Makelaars en de Kandidaat-Makelaars door VastgoedCert worden geregistreerd.

 “Deze transitie was een logische stap omdat de overdracht goed aansluit bij de strategie van VastgoedCert om voor alle opleidingsniveaus en specialismen hét onafhankelijke en branchebrede platform te zijn voor de certificatie en registratie van makelaars. Bovendien was het onlogisch dat SVMNIVO als examenbureau makelaarsregisters onder zich had hangen.” aldus Leendert Meijers, directeur van VastgoedCert.

Wat betekent dit voor de consument?

Omdat nu ook de Assistent-Makelaars en Kandidaat-Makelaars onder de vleugels van VastgoedCert vallen, is het voortaan nóg makkelijker op te zoeken of de medewerker van een makelaarskantoor met wie men samenwerkt, ook echt verstand van zaken heeft. Inschrijving in het VastgoedCert-register staat namelijk gelijk aan kennis, kunde en integriteit. De ingeschreven makelaars beschikken niet alleen over de juiste kwalificaties maar zij worden ook regelmatig bijgeschoold.

De registers A-RMT en K-RMT zijn te raadplegen op de website van VastgoedCert onder ‘Zoek een erkend makelaar’.

Meer informatie

Op de website van VastgoedCert is meer informatie over A-RMT en K-RMT te vinden.

Einde persbericht

Voor de redactie, nadere inlichtingen:

Leendert Meijers, directeur Stichting VastgoedCert, telefoon 06-10890131.